Sıra No Yazar/Yazarlar Bildiri Başlığı
1 Feriyal Farhadi ANDARABI
Azize Tunç HASSAN
Nevruz Ritüellerinde Sembol Tatlılar:
Semeni Örneği
2 Feriyal Farhadi ANDARABI
Azize Tunç HASSAN
Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar:
Kurut Örneği
3 Neslihan ÇETİNKAYA
Aykut ŞİMŞEK
Salih YILDIZ
Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin
Dini Açıdan Önemi
4 Gül GÜNEŞ
Ayşe NİZAMOĞLU
Konya’nın Geleneksel Peynirlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi
5 Serhat HARMAN Yadigar Ürünler ve Pazarlama
6 Ozan KAYA Yadigar Ürünler ve Sürdürülebilirlik
7 Oğuzhan KÖKLÜ Verimli Turizm Destinasyonları İçin Yerel Değerlerin Öne Çıkarılması ve Korunmasının Sağlanması
8 Yorgo KSINOS
H. Rıdvan YURTSEVEN
İmroz Panayırları ve Nostalji
9 Leyla ÖZGEN
Pervin ERGUN
Elif KAYMAZ
Slow Food Hareketine Uygun Bir İçecek: Türk Kahvesi
10 Gül YILMAZ
Sinem AKMAN
Ata Geleneklerimizden Günümüze Miras Kalan Helva Kültürü
11 H. Rıdvan YURTSEVEN Yadigar Ürünler ve Mutfak Mirası